Totaalrenovatie

Alle werken onder één dak

Heeft u onlangs een huis gekocht dat verbouwd of opgeknapt moet worden? Of uw eigen woning is aan vernieuwing toe? Vermijd avonturen, lange wachttijden en voortdurende afspraken met verschillende vakmannen of aannemers. Met Groep Deketelaere heeft u genoeg aan één aanspreekpunt.

  • Bouw: ruwbouw, dak- & vloerwerken
  • Ramen & deuren
  • Sanitair & verwarming
  • Elektro, elektriciteit, verlichting & domotica
  • Decoratie & afwerking

 

Zaakvoerder Patrick Deketelaere:

"We maken het jammer genoeg al te vaak mee: wie bouwt of renoveert heeft de handen vol om de werken in kaart te brengen, om de opvolging van de verschillende aannemers of vakmannen in goede banen te leiden, er worden geen of slechte afspraken gemaakt. Of iemand laat het helemaal afweten… dikwijls is het een verhaal van kommer en kwel, waarbij de bouwheer met de handen in het haar zit. Toch kan het anders, eenvoudiger en beter. Bij ons vindt de (ver) bouwer alles onder één dak: ontwerp, uitvoering en coördinatie. We kiezen daarbij voor een persoonlijke aanpak, goede afspraken en de juiste timing”.
Wij zorgen voor een eindresultaat dat werkelijk af is en dat lang blijft meegaan. Geen onaangename verrassingen na verloop van tijd dus.”