SPANPLAFONDS EN SPANNENDE WANDEN

Spanplafonds - Plafotex

Onze spanplafonds, uit polyester geweven doek met polyurethaancoating, hebben niets dan voordelen: ze zijn snel geplaatst, ogen strak en egaal en maken verdere afwerking overbodig. Bovendien zijn ze stevig, afwasbaar en zien ze eruit als een geschilderd plafond.

Bekijk hier de website van Plafotex

Jonas Deketelaere:

“Weet u dat onze spanplafonds en wanden in één dag geplaatst worden, zonder overlast en zonder randen? Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Wat de laatste jaren echt in is, zijn fotowanden of zelfs fotoplafonds. Je kan er een unieke look mee realiseren, echt iets dat opvalt en een eigen sfeer creëert.
We integreren daarin ook alle soorten verlichting waar u ze wenst. En met een gordijnkoof worden rails weggewerkt in het plafond zelf. Onze plafonds zorgen voor een akoestische verbetering . Ook in de badkamer bewijzen ze hun nut: ze zijn vochtbestendig en weren algen, schimmel of bacteriën.”

 

Wand-, gevel- en vloerbekleding

Vandaag moet u bij de vernieuwing van een vloer of wand de oude tegels niet noodzakelijk verwijderen. Er zijn nu ook dunne tegels verkrijgbaar die specifiek ontworpen werden om over een bestaande vloer of wand te plaatsen. Het gebruik van dunne tegels bij een renovatie scheelt een hoop breekwerk en onnodige kosten. Bovendien kunt u er ook mooie grote oppervlaktes mee verkrijgen waarbij voegen tot een minimum herleid worden en zo goed als onzichtbaar zijn.

Patrick Deketelaere:

“Populair is de Kerlite serie. Dit zijn dunne keramische panelen van slechts 3mm dik. In deze serie zijn ook wandtegels van maar liefst 300cm x 100cm te verkrijgen. Met RESOPAL SpaStyling® bieden we u een materiaalsysteem dat voldoet aan hoge eisen, speling voor de vormgeving creëert en tegelijkertijd integrale ruimtelijke concepten toelaat. De ultralichte RESOPAL SpaStyling® BOARDS veroorzaken vanwege hun grote oppervlakte (305x132cm) weinig voegen op de wand en voldoen daarmee aan hoge eisen qua uiterlijk en hygiëne. Ze zijn te verkrijgen in de meeste kleuren en houtdecors van de Resopal collectie